Projek buat #duitekstraratusribu

Dengar projek #duitekstraratusribu ja macam boleh je sampai target cycle baru dalam busineas shaklee ini. Sama saja perasaan bila dengar "ais cream sandwhich" sedap didengari. Well, target goal is a target. Aim the bull's eye.

Keraguan ada disitu, boleh kah capai target ni? Tanya hati kecil saya ni. Perlahwanan antara dua orang si, 'Positive' & 'Negative' macam anjing dan kucing bergaduh asal tuan punya badan buat decision.

P: Ingat ya, Sharren. Ini bukan soal boleh buat ka tidak, percaya sebelum bejaya, YAKIN BOLEH!

N: ELEH! Ada hati ja mau sampai sana..bila suda sampai sana ko boleh maintain ka rank ko? Money can't buy life ba bilang Si Bob Marley.

 Ha! Bayangkan siapa la ba yang menang? Pasti dari kita saja bai tu. Self-reminder. Mindset paaaling penting jika mau start suatu business. Bukan jalan lurus trus duit runtuh di depan muka pintu utama rumah kita. Kena selok belok jalan pintas, jalan highway, jalan tanah liat, batu-batu smua kena llalui..
Tiapa! Saya akan ingat balik, BIG WHY saya. Its time I am living my own life.

 Kenapa mesti kita ubah hidup kita, tidakpaya ba susah-susah, duit gaji ada suda, kan?

Adui, mindset begini. Tidak lari di sana-sana saja kebolehan kita. Mengapa takut untuk bermimpi dan ragu-ragu mencapai target? Jika inilah yang kita mau, just go for it? Agree?
Life is not meant to be living stagnant. Its already called LIFE. ITS GROWING! PEOPLE CHANGE, YOU CHANGE, I CHANGE. Why stay stagnant?

 Although your 80 years old and still strong and healthy? Why not extend you car licensed to 90 years? Like my grandfather. Haha! As long as you are fit and can walk around?

Inspire to make a difference.


The sun is alone, though its still shining bright! Be the Sun!
Email me back for any kind of supplement solution you need. Consultation free.
Sila emel saya jika ada sebarang pertanyaan tentang supplemen jika anda perlukan. Saya menyediakan konsultasi free.
Ingin buat side income bersama team saya #healthwisebiz, pun boleh, email, whatsapp dan follow di instagram saya.

healthwisebizinsta@gmail.com
Or
Click here to whatsapp straight

Klik link atas ini untuk berwasap secepat mungkin
0149505849
Luyang, Telipok, Tamparuli
Post a Comment

Popular posts from this blog

7 Ciri-ciri Penampilan Diri anda harus tahu tentang Membina Kepercayaan Orang Sekeliling

Shaklee has advanced from Nutriwhite to YOUTH

Vitamin C Sustained Release